Blog

News 09-09-2019

Vi er i gang igen efter sommerferien: Her nørdes med trommer. Vil du være med og lære at spille sækkepibe eller tromme, så kig ind, når vi øver. Det gør vi hver onsdag kl. 19 på Ejerslykkeskolen, Rødegårdsvej 164 i Odense, sammen med Sct. Alban Pipe Band.

News 03-06-2019

Vi havde en dejlig dag til Copenhagen Pipeband Gathering på Kastellet i København sammen med de andre danske bands. Blandt andet havde vi offentlig urpremiere på vores suite over "Skye Boat Song", skrevet af Pipe Major Lars Foldager. På billedet er vi på vej ind på pladsen sammen med vores fanebærer, David Hurton. 

 

News 19-05-2019

Vi har haft en lang og god øvedag, som sluttede med årets prisuddelinger. Dirch Buur (piper) modtog Fighterpokalen for målbevidst og ihærdigt musikalsk arbejde, mens Marit Thambour (tenor drummer fra Gordon Pipes and Drums) fik Samarbejdsprisen for at fremme det gode samarbejde mellem bands. Norma Jørgensen (piper) modtog Det Gyldne Reed in absentia - hun var på ferie.

News 28-05-19

Vi deltager i Copenhagen Pipe Band Gathering på Kastellet i København lørdag 1. juni fra kl. 14, og vi glæder os. Det er en festlig begivenhed, hvor du kan se og høre orkestre fra hele Danmark spille, både hver for sig og sammen. Kom og mød de danske sækkepibeorkestre til en skotsk eftermiddag.

Se mere på Facebook - klik her.