Blog

News 26-01-20

Fin band-tur til BAG Winter Competition i Bremen, hvor vi fik en andenplads i march/strathspey/reel - og var placeret i toppen i de to andre konkurrencer, vi deltog i. Her er pipe major Lars Foldager på scenen for at hente diplomet og den whisky, der fulgte med. 

 

100

News 13-01-20

Sjov og udbytterig bandweekend med instruktion af Carel Ooms og David Lundgreen, inden Dungillie Pipe Band lige om lidt tager til konkurrence i Bremen.

  

 

News 09-09-2019

Vi er i gang igen efter sommerferien: Her nørdes med trommer. Vil du være med og lære at spille sækkepibe eller tromme, så kig ind, når vi øver. Det gør vi hver onsdag kl. 19 på Ejerslykkeskolen, Rødegårdsvej 164 i Odense, sammen med Sct. Alban Pipe Band.

News 18-11-2019

Dungillie Pipe Band fik fine resultater ved Holbæk Autumn Championships. Vi fik en andenplads i miniband march, og pipe quartets fik en andenplads i march og en tredjeplads i medley. På trommesolosiden fik Claus Olsen en førsteplads i 6/8-march og en andenplads i både hornpipe/jig og march/strathspey/reel. Tommy Clarke Nielsen fik en andenplads i 6/8-march. Solopiper Dirch Buur vandt førstepladsen i Slow Air og fik en tredjeplads i march. Lars Foldager fik en fjerdeplads i piobraichd. 

Bandet fik desuden en usædvanlig dommerseddel fra verdensnavnet Stuart Liddel for vores usædvanlige medley: Variationer over "Skye Boat Song". 

 

News 03-06-2019

Vi havde en dejlig dag til Copenhagen Pipeband Gathering på Kastellet i København sammen med de andre danske bands. Blandt andet havde vi offentlig urpremiere på vores suite over "Skye Boat Song", skrevet af Pipe Major Lars Foldager. På billedet er vi på vej ind på pladsen sammen med vores fanebærer, David Hurton.