Blog

News 25-11-19

Vi er blevet hyret til julekoncert i Hillerslev Kirke torsdag 28. november kl. 19.30. Se begivenheden på Facebook:  Espe, Vantinge og Hillerslev kirker

News 18-11-2019

Dungillie Pipe Band fik fine resultater ved Holbæk Autumn Championships. Vi fik en andenplads i miniband march, og pipe quartets fik en andenplads i march og en tredjeplads i medley. På trommesolosiden fik Claus Olsen en førsteplads i 6/8-march og en andenplads i både hornpipe/jig og march/strathspey/reel. Tommy Clarke Nielsen fik en andenplads i 6/8-march. Solopiper Dirch Buur vandt førstepladsen i Slow Air og fik en tredjeplads i march. Lars Foldager fik en fjerdeplads i piobraichd. 

Bandet fik desuden en usædvanlig dommerseddel fra verdensnavnet Stuart Liddel for vores usædvanlige medley: Variationer over "Skye Boat Song". 

 

News 27-10-2019

Superfin øvedag med bandet inden Holbæk Autumn Championships lørdag 16. november. Marcher, medley og march/strathspey/reel med et veloplagt band - og David Lundgreen som gæsteunderviser.

News 13-11-2019

Vi er klar til Holbæk Autumn Championships lørdag 16. november, hvor du dagen igennem  kan høre masser af danske og svenske sækkepiber og trommer, alene og sammen. Det bliver stort. Forresten er det ikke i Holbæk, men på Dansborgskolen i Hvidovre. Adressen er Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre.

 

News 09-09-2019

Vi er i gang igen efter sommerferien: Her nørdes med trommer. Vil du være med og lære at spille sækkepibe eller tromme, så kig ind, når vi øver. Det gør vi hver onsdag kl. 19 på Ejerslykkeskolen, Rødegårdsvej 164 i Odense, sammen med Sct. Alban Pipe Band.