Blog

News 08-03-2020

Vores Pipe Major, Lars Graham Foldager Larsen, har fået en nyindstiftet pris: Den danske Balvenie-hædersbevisning, for sin mangeårige indsats for den danske sækkepibeverden. Det skete ved Spring Competition (Piping & Drumming) lørdag 7. marts 2020.

Konkurrencemæssigt løb trommerne med placeringerne: I solodrumming vandt Jack Andersen march for begyndere, Claus Olsen blev nr. to i både march/strathspey/reel og hornpipe/jig og nr. tre i 6/8-march, og Tommy Clarke Nielsen vandt en tredjeplads i march/strathspey/reel.

Og vi fik taget et nyt bandfoto.

News 26-01-20

Fin band-tur til BAG Winter Competition i Bremen, hvor vi fik en andenplads i march/strathspey/reel - og var placeret i toppen i de to andre konkurrencer, vi deltog i. Her er pipe major Lars Foldager på scenen for at hente diplomet og den whisky, der fulgte med. 

 

100

News 18-11-2019

Dungillie Pipe Band fik fine resultater ved Holbæk Autumn Championships. Vi fik en andenplads i miniband march, og pipe quartets fik en andenplads i march og en tredjeplads i medley. På trommesolosiden fik Claus Olsen en førsteplads i 6/8-march og en andenplads i både hornpipe/jig og march/strathspey/reel. Tommy Clarke Nielsen fik en andenplads i 6/8-march. Solopiper Dirch Buur vandt førstepladsen i Slow Air og fik en tredjeplads i march. Lars Foldager fik en fjerdeplads i piobraichd. 

Bandet fik desuden en usædvanlig dommerseddel fra verdensnavnet Stuart Liddel for vores usædvanlige medley: Variationer over "Skye Boat Song". 

 

News 13-01-20

Sjov og udbytterig bandweekend med instruktion af Carel Ooms og David Lundgreen, inden Dungillie Pipe Band lige om lidt tager til konkurrence i Bremen.

  

 

News 09-09-2019

Vi er i gang igen efter sommerferien: Her nørdes med trommer. Vil du være med og lære at spille sækkepibe eller tromme, så kig ind, når vi øver. Det gør vi hver onsdag kl. 19 på Ejerslykkeskolen, Rødegårdsvej 164 i Odense, sammen med Sct. Alban Pipe Band.