Pipe Major

Pipe Major Lars Graham Foldager Larsen.

Startede sit eget orkester Dungillie Pipe Band, i 1979 sammen med sin far Jens G. Foldager Larsen. 

Lars har lige siden etableringen af bandet været dets Pipe Major, og han er således den i Skandinavien, der har den længste P/M-karriere inden for samme band.

Sin første undervisning modtog han af Robert L. Kilgour, der siden har været hans største inspirationskilde. En uges undervisning af P/M John MacKenzie, Argyll & Sutherland Highlanders har han også modtaget. Af mere moderne  inspirationskilder nævner han gerne FMM Pipe Band. Tidligere medlem af Dungillie Pipe Band, David Lundgreen, har også haft indflydelse på Lars’ måde at få bandet til at fungere på.

Bedste soloplacering er en 3. plads i MSR ved Balloch Highland Games, Skotland i 1999. Dommer var her William MacDonald of Benbecula. Desuden er han ofte placeret blandt de bedste i advanced-klassen ved konkurrencer afholdt i Skandinavien.

Lars har sideløbende også været spillende medlem af Holbæk Pipe Band, da det blev opgraderet til grad 3A. Forskellige danske bands har også haft bud efter Lars som instruktør ved bandweekends. 

Ud over arbejdet i Dungillie Pipe Band bruger han sin fritid på konsulentbistand ved indkøb af instrumenter og tilbehør til pipe bands i Danmark, han er således agent for australske Ross-produkter og McCallum Bagpipes i Skandinavien.